Toarpsalliansen

Referat: Fristad/Sparsör/Borgstena - Toarpsalliansen

Fristad/Sparsör/Borgstena - Toarpsalliansen U 1-0 (0-0)
En snöplig uddamålsförlust då vi var väl så bra som F/S/B.
F/S/B inledde dock bäst och det tog 10-15 minuter innan vi var riktigt med i matchen. Därefter var det vi som tog över. Det kändes som att förr eller senare skulle det trilla in ett mål. Men närmare än ett stolpskott blev det inte. Dessutom var deras målvakt bra.
I andra halvlek fortsätter vi att pressa för ledning. Men vi har inte den riktiga skärpan och "killerinstinkten" i och runt straffområdet. När F/S/B lite snöpligt gör mål på ett långskott i mitten på andra tappar vi också lite momentum. Det blir inga mer mål utan matchen slutar 1-0.
Förutom inledningen gör vi på det stora hela en bra match. Dock kan vi öka bolltempot och rörelsen utan boll. Att hjälpa bollföraren med att prata är också något vi kan bättre.